Menu

Ontbijt/lunch

(Van 10:00 uur tot 16:00 uur)

Website XV (3).png

Verrassingslunch 2 gangen

19,50

Eggs benedict met hollandaisesaus & Texelse lamsham (vega ook mogelijk)

8,75

Novalishoeve yoghurt met muesli & jam

5,75

Omelet met bospaddenstoelen

9,75

Krabburger met soft-shell crab, wakame & miso mayo

14,50

Soep van het moment, geserveerd met brood

6,75

Knolselderij salade met blauwschimmelkaas & brood

11,75

Groene salade met gedroogde tomaat geitenkaas & brood

11,75

Broodje met zacht gegaarde kabeljauw rilette (koud)

8,75

Broodje Texelse lamsham 

7,75

Broodje Texelse schapenkaas (slowfood)

6,75

Focaccia met gebakken tomaat & gepocheerde eieren 

6,75

Uienkruier  

5,50

Open tosti op ciabatta

Kaas 4,75 of Texelse lamsham / kaas 6,25
 

Broodje voor de kids, met  keuze uit pindakaas, chocopasta of gepocheerd ei 

2,00

 

Borrelhapjes

(De hele dag verkrijgbaar)
Website XV.png

Mini loempia’s met ketjap (8 stuks)

6,50

Bourgondiër bitterballen (8 stuks)

7,75

Kaasstengels met sweet chili (8 stuks)

7,25

Kippenvleugels met sweet chili (8 stuks)

6,50

Gepaneerde garnalen met sojasaus (6 stuks)

8,50

Zoete aardappelfriet met aioli

2,75

Olijven en gemarineerde tomaten

5,50

Pikante pepers gevuld met kaas

5,50

Kaasplankje met brood en compote

12,75

Novalishoeve brood met dennennaaldenboter

2,75

 

Oesters uit de leefbak

Vraag naar ons aanbod en prijs

 

Diner

De volgende gerechtjes zijn van het formaat tussengerecht.

Wij adviseren daarom minimaal 3 gerechtjes per persoon.
 

Vlees

Website XV (2).png

Terrine van gans, lever, pompoen, popcorn (koud)

10,25

Zacht gegaarde lamsbout van de Green Egg,

gerookte pastinaak, boerenkool (warm)

12,50

Russische soep (Borsjt), rode biet, rund, spitskool (warm)

10,75

Varkenswang, wortelpuree, bloedworst, passievrucht (warm)

9,75

Vis

Website XV (5).png

Zacht gegaarde kabeljauwbuik (rilette), zeeduivel lever,

soja / yuzu / appel saus, haringkuit (koud)

11,50

Oester in het zand, oester met kiwi, oester met kervel en bier (koud)

12,75

Dagvangst, tagliatelle van venkel, bisque (schaaldierensaus) (warm)

11,75

Schelpdieren soep, kokkels, mossels, knolselderij (warm)

11,25

 

Groente

Website XV (6).png

Bospaddenstoelen pasteitje, kastanje (warm)

10,25

Rode kool op verschillend manieren bereid, appel, druiven, noten (lauw)

9,75

Meierblis aardappel, spinazie, ei, gezouten citroen (warm)

9,25

Witlof salade van de Green Egg, époisses / komijn crème, mandarijn (lauw)

9,75

Website XV (4).png

ERNAAST

Novalishoeve brood, dennennaalden boter

2,75

Knolselderij salade, walnoot

2,75

Zoete aardappelpatat, aioli

2,75

 

Zoet
Website XV (15).png

Vijgentaartje, witte chocolade / geitenkaas mousse, amandelijs

8,25

Trifle van herfst groente, bramen sorbet

7,75

Gepocheerde peer, saffraan hangop, pistache ijs

7,75

 

Kaas

Geserveerd met brood en compote
Keuze uit:


Bleu d’auvergne (blauwschimmel)
25 gr 3,75  /  50  gr 6,50

Franse geitenkaas
25 gr 2,75  /  50  gr 5,50

Texelse brandnetelkaas
25 gr 3,25  /  50  gr 5,50

Texelse schapenkaas (slowfood)
25 gr 2,25  /  50  gr 4,50
Époisses (roodschimmel)
25 gr 2,50  / 50  gr 5,00

Reserveer

Een tafel

Telefonisch reserveren: 0222-441007

 

Het paviljoen is op zondag t/m woensdag van 10.30 uur tot circa 18.00 uur geopend en donderdag t/m zaterdag tot circa 21.00 uur geopend.

Check Facebook voor actuele openingstijden of wijzigingen. 

@gastropaviljoenxv Volg ons