Meer XV

Naast al het heerlijke genieten op ons gastropaviljoen is er nog veel meer rondom XV. Zo zijn er diverse activiteiten op het strand van Paal 15, de verhalen achter het menu, het team, vacatures, verschillende events... eigenlijk teveel om op te noemen. Lees hier meer! 

 

Blog

Wij houden je graag op de hoogte van alles wat er zich rondom XV afspeelt. Met welke ingrediƫnten wij werken, wie onze leveranciers zijn, wie de mensen achter het team zijn en simpelweg wat ons bezig houdt. Benieuwd? Lees hier meer over onze avonturen.
Lees verder

Activiteiten

Er is op het strand van Paal 15 nog veel meer te doen. Het genieten van zon, zee en strand, maar dan net even anders. De locatie is uitermate geschikt voor yoga op het strand, massages met uitzicht op zee en beach bootcamps in het zand. Bekijk hier onze activiteiten en meld je aan.
Lees verder

Events

We zullen dit jaar verschillende evenementen organiseren. Maar de belangrijkste van dit jaar is de opening van ons nieuwe paviljoen. Benieuwd wanneer je kunt komen genieten?
Lees verder

Reserveer

Een tafel

Telefonisch kun je een tafel reserveren, bel daarvoor het nummer: 0222-441007

 

Wij zijn alle dagen van 10.00 t/m 22.00 uur geopend. 

Kom bij ons eten onze keuken

 

U kunt bij ons terecht voor ontbijt, lunch en diner.  Producten uit zowel de achtertuin (het land van Texel) en de voortuin (de Noordzee) worden verwerkt tot smakelijke gerechten.

 

Lekker eten aan het strand, daar gaat het om.

@gastropaviljoenxv Volg ons